Orari i punës së mjekut të zgjedhur është me dy ndërrime nga 07h-14h dhe nga 14h-21h
Mjeku i zgjedhur per femije, numer telefoni kontakti:

Pediatria: +38267147319

Emri dhe mbiemri i mjekut

Dr Pavle Marniković

Dr Srećko Hajduković

Dr Vlora Kurti

Emri dhe mbiemri i infermierit/teknikut

Magdalena Kočović

Milijala Kasalica

Drita Išmić