Orari i punës së mjekut të zgjedhur është me dy ndërrime nga 07h-14h dhe nga 14h-21h

Mjeku i zgjedhur për femra, telefon kontakti:

Kontakt: +38267-237-444

Emri dhe mbiemri i mjekut

Dr Sadije Holaj

Dr Teuta Hodža

Emri dhe mbiemri i infermierit/teknikut

Atka Resulbegović

Šefika Bećiragić

Cvijeta Knežević